We zijn gesloopt! Maar door de vele positieve reacties op onze bieren is het dat allemaal waard. Van Vrijdag 5 tot Zondag 7 april hebben we de bezoekers van het Hop On Hop Off Festival in Breda mogen verwennen met onze Nieuw Amsterdams Pils, Oh Vienna, American Thirst en Bombay.

Ons aanbod viel op in de zee aan Porters, Stouts, Blond, Triple, Quadruppel, Barley Wine en houtgerijpte zware jongens die onze collega brouwers hadden meegenomen. En gelukkig wisten velen dat te waarderen. Even terug naar de basis, naar de mooie moutigheid die een goede Lager kan bieden.

De winnaar

De absolute winnaar van het festival was onze Oh Vienna die gul geproefd werd.

Hop On Hop Off festival Breda Brouwerij Bierverbond Amsterdam

Een verrassende tweede plaats was voor de American Thirst die unaniem werd omschreven als echt totaal anders dan andere tarwebieren, heerlijk fris, mooi voor op een terras en superlekker (om zo maar even wat reacties te noemen).

dat lekkere blonde bier

Ook de Nieuw Amsterdams Pils deed het erg goed terwijl je dat op een speciaalbierfestival misschien niet direct zou verwachten. Een enkeling bleef zelfs hangen en dronk er drie, terwijl anderen er telkens weer voor terug kwamen. Iemand die hem van een vriend had geproefd kwam vragen naar dat lekkere blonde bier. Onze pils heeft zoveel meer smaak dan een doorsnee pils dat hij niet eens als zodanig herkend wordt. Is dat een compliment? Ik dacht het wel 🙂