Als je diep in ons hart kijkt dan zou je zien dat we liever vandaag dan morgen een eigen proeflokaal openen. In onze plannen stromen onze bieren uit tapkranen in een supercoole ruimte ergens in Amsterdam. Alleen onze bieren? Nee natuurlijk niet! Wij vinden dat jij de keuze moet hebben. In ons proeflokaal tappen we ook bieren van brouwers die we onze vrienden noemen, die met ons een verbondje hebben gesloten. Want we maken nou eenmaal geen bier dat iedereen lekker vindt. Als je dat zou doen zou je groene blikjes met een rode ster maken en dat doet iemand anders al heel erg goed. En omdat we het gewoon het allerbelangrijkst vinden dat jij geniet tappen we wat jij lekker vindt. Helaas alleen nog in onze dromen…

Kunnen we dan niet alvast een heel klein stukje van die droom werkelijkheid laten worden? Natuurlijk wel! Kijk maar eens in onze shop. We hebben twee bieren van Brouwerij de Smokkelaar toegevoegd. Een heerlijke eigenwijze Weizen en een droom van een IPA. Roy is de man achter de smokkelaar en hij werkt bij brouwerij Huttenkloas. Precies, daar waar wij onze bieren ook brouwen. Roy is één van de ervaren brouwers die ons daar helpt en dus is Roy een vriend. En dus zijn wij er trots op dat we Roy’s bieren aan jullie mogen presenteren.

Kijk, da’s nou het Bierverbond.