Na het aan ALS overlijden van één van de leden van Beer geeks, kwam deze Facebook-groep met het initiatief om geld in te zamelen voor onderzoek naar die vreselijke ziekte. De actie werd een groot succes. Maar helaas is er nog steeds veel geld nodig. Dus Beer Geeks beat ALS is terug. Via https://www.alsacties.nl/campagne/the-beergeeks-are-back kun je jouw bijdrage aan de bestrijding van ALS doorgeven.
Er doen dit jaar ook weer brouwerijen mee aan deze actie. Samen brouwen we een bier waarvan de opbrengst naar Beer Geeks beat ALS gaat. Dat bier kun je straks ook via ons bestellen. In Oktober hebben we een speciale actie gedaan waarbij we bij elke bestelling van 12 flesjes namens jou 5 Euro doneerden. In November sponsoren we een bierproeverij van HelloBier.nl waarvan de opbrengst ook naar dit goede doel gaat.
Meer info over wat jij zelf nog meer kunt doen lees je op de speciale actie-site zelf. Doen hoor!