Om de wereld te veroveren is het net nog even te vroeg. Daar doen we het niet voor. Maar met enkel Nederlands red je het in ons land ook niet meer. Alleen al in Amsterdam komt 55% van de inwoners oorspronkelijk ergens anders vandaan. En als we de 0,7% die uit België komt even uitsluiten mag je denk ik wel stellen dat Nederlands voor het merendeel van hen niet hun moedertaal is. Tel daar het enorme aantal expats dat hier tijdelijk werkt bij op en je moet haast wel tot de conclusie komen dat we met onze uitsluitend Nederlandstalige website een grote groep mensen negeren.

We hebben de feestdagen daarom goed besteed en de gehele website vertaald! Het was je misschien al opgevallen dat er in de menu-balk een Nederlands vlaggetje is opgedoken. Door er op te klikken kun je een andere taal kiezen. We zijn klaar met vertalen naar Engels, maar Frans en Duits (niet die zanger) staat ook nog in de planning. Mocht je onze website benaderen met een browser die op Engels staat ingesteld dan krijg je automatisch de Engelse versie te zien.

Mocht jij nou heel erg goed in talen zijn (wij zijn beter in bier) en zien dat we toch ergens een punt, komma of heel woord verkeerd hebben staan, laat het ons dan even weten. Dat waarderen we echt heel erg. Je kunt ons bereiken via alle mogelijkheden die op de Contact pagina staan.