Facebook groep Beergeeks heeft het initiatief genomen om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS. Afgelopen jaar hebben Nederlandse brouwers voor de eerste keer hun bijdrage geleverd door het brouwen van een gezamenlijk bier waarvan de opbrengst ten goede kwam aan deze actie.

Dit jaar doen maar liefst meer dan 80 brouwerijen mee aan deze mega collab, waaronder Bierverbond. Het bier dat we gebrouwen hebben is een smoked porter met de naam Road to nowhere. Een flesje kost 5 Euro en na aftrek van BTW gaat dat volledige bedrag naar stichting ALS. Iedereen die voor 1 mei 2020 een bestelling plaatst met daarin Road to nowhere sturen we achteraf een kadobon ter waarde van 5 Euro. Je krijgt dus eigenlijk een flesje Road to nowhere van ons cadeau. Aardige actie toch?

We hebben 120 flesjes Road to nowhere weten te bemachtigen dus wees er snel bij!