Het goed supergoed met Bierverbond. Zo goed dat we alweer uit ons jasje zijn gegroeid. De opslag van bieren zat regelmatig zo vol dat we over de dozen moesten kruipen om nog net dat ene doosje Sterk te kunnen pakken. Da’s natuurlijk geen doen. En dus hebben we een extra ruimte gehuurd in het pand waar we zitten. Nu kunnen we met gemak onze voorraad op peil houden zodat jij nooit naast grijpt (zelfs niet als er gehamsterd wordt). Bijkomend groot voordeel van deze ruimte is dat we eindelijk een grote buitendeur hebben. Dat ziet er toch gelijk heel erg stoer uit? Zeg nou zelf.

De extra ruimte gaan we binnenkort heel hard nodig hebben want op dit moment zijn we met maar liefst 7 bieren bezig. Deze week wordt Sterk en Bombay afgevuld, twee weken later Nieuw Amsterdam Pils en American Thirst en nog eens 3 weken later is het dan eindelijk de beurt aan Oh Vienna en 1841. Ja, je leest het goed, Bierverbond komt met een nieuw bier! Houdt onze social media in de gaten en je mist niets.