NH-Media organiseert dit jaar voor de 6e keer de Noord-Hollandse Bierverkiezing. En natuurlijk doet Bierverbond mee. Wij zenden dit jaar onze nieuwe Stedentrip Rauchbier uit Bamberg in.

Onze Rauchbier heeft een volle rooksmaak die je met elke slok meer gaat waarderen.

NH-Media gaat weer op zoek naar het beste en naar het populairste bier van het jaar. Tientallen Noord-Hollandse brouwerijen doen mee en hopen dat hun brouwsels in de smaak vallen bij de jury en het publiek. Er zijn dit jaar maar liefst 50 verschillende bieren ingezonden. Tevens presenteren meer dan 20 Noord-Hollandse brouwerijen hun (nieuwe) bieren.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 18 juni (14:00 uur), tijdens het Noord-Hollands Bierfestival van PINT in HAL 25 op de Pettemerstraat 15 in Alkmaar.

Het beste bier wordt bepaald door een vakjury, het populairste bier door een publieksjury. Aan deze laatste jury kan iedereen deelnemen. Tot en met 16 juni kun je je stem uitbrengen op je favoriete bier, door middel van een publieksstemming via deze link (NB inloggen met je Google-account!). Het bier met de meeste stemmen wint de titel ‘Populairste bier van Noord-Holland 2022’.